NaturePhoto.tyto.cz
Řadit systematicky        |        Řadit abecedně (česky)        |        Řadit abecedně (latinsky)
Krahujec obecný (Accipiter nisus)
Zoborožec guinejský (Aceros plicatus)
Mlynařík dlouhoocasý (Aegithalos caudatus)
Sýc rousný (Aegolius funereus)
Skřivan polní (Alauda arvensis)
Ledňáček říční (Alcedo atthis)
Amazoňan pomoučený (Amazona farinosa)
Hvízdák eurasijský (Anas penelope)
Kachna divoká (Anas platyrhynchos)
Husa běločelá (Anser albifrons)
Husa velká (Anser anser)
Husa polní (Anser fabalis)
Orel stepní (Aquila nipalensis)
Ara ararauna (Ara ararauna)
Ara zelenokřídlý (Ara chloroptera)
Volavka popelavá (Ardea cinerea)
Volavka červená (Ardea purpurea)
Volavka vlasatá (Ardeola ralloides)
Kalous pustovka (Asio flammeus)
Kalous ušatý (Asio otus)
Kalous ušatý (Asio otus)
Sýček obecný (Athene noctua)
Sýček obecný (Athene noctua)
Polák velký (Aythya ferina)
Polák chocholačka (Aythya fuligula)
Polák malý (Aythya nyroca)
Jeřáb paví (Balearica pavonina)
Výr velký (Bubo bubo)
Volavka rusohlavá (Bubulcus ibis)
Hohol severní (Bucephala clangula)
Káně lesní (Buteo buteo)
Káně rousná (Buteo lagopus)
Káně bělochvostá (Buteo rufinus)
Jespák rezavý (Calidris canutus)
Lelek lesní (Caprimulgus europaeus)
Konopka obecná (Carduelis cannabina)
Stehlík obecný (Carduelis carduelis)
Zvonek zelený (Carduelis chloris)
Čečetka zimní (Carduelis flammea)
Šoupálek dlouhoprstý (Certhia familiaris)
Kulík říční (Charadrius dubius)
Rybák bahenní (Chlidonias hybrida)
Rybák černý (Chlidonias nigra)
Čáp bílý (Ciconia ciconia)
Čáp černý (Ciconia nigra)
Moták pochop (Circus aeruginosus)
Moták lužní (Circus pygargus)
Holub hřivnáč (Columba palumbus)
Mandelík hajní (Coracias garrulus)
Krkavec velký (Corvus corax)
Vrána šedá (Corvus cornix)
Havran polní (Corvus frugilegus)
Kavka obecná (Corvus monedula)
Křepelka polní (Coturnix coturnix)
Chřástal polní (Crex crex)
Labuť zpěvná (Cygnus cygnus)
Labuť velká (Cygnus olor)
Jiřička obecná (Delichon urbica)
Strakapoud velký (Dendrocopos major)
Strakapoud prostřední (Dendrocopos medius)
Strakapoud jižní (Dendrocopos syriacus)
Emu hnědý (Dromaius novaehollandiae)
Volavka bílá (Egretta alba)
Volavka stříbřitá (Egretta garzetta)
Strnad malinký (Emberiza pusilla)
Strnad rákosní (Emberiza schoeniclus)
Červenka obecná (Erithacus rubecula)
Raroh velký (Falco cherrug)
Poštolka obecná (Falco tinnunculus)
Lejsek bělokrký (Ficedula albicollis)
Lejsek černohlavý (Ficedula hypoleuca)
Pěnkava obecná (Fringilla coelebs)
Pěnkava jikavec (Fringilla montifringilla)
Lyska černá (Fulica atra)
Slípka zelenonohá (Gallinula chloropus)
Sojka obecná (Garrulus glandarius)
Rybák černozobý (Gelochelidon nilotica)
Ouhorlík stepní (Glareola pratincola)
Jeřáb popelavý (Grus grus)
Sup bělohlavý (Gyps fulvus)
Ústříčník velký (Haematopus ostralegus)
Pisila čáponohá (Himantopus himantopus)
Vlaštovka obecná (Hirundo rustica)
Krutihlav obecný (Jynx torquilla)
Ťuhýk obecný (Lanius collurio)
Ťuhýk menší (Lanius minor)
Ťuhýk rudohlavý (Lanius senator)
Racek stříbřitý (Larus argentatus)
Racek bělohlavý (Larus cachinnans)
Racek bouřní (Larus canus)
Racek mořský (Larus marinus)
Racek černohlavý (Larus melanocephalus)
Racek středomořský (Larus michahellis)
Racek chechtavý (Larus ridibundus)
Papoušek vlnkovaný (Melopsittacus undulatus)
Vlha pestrá (Merops apiaster)
Strnad luční (Miliaria calandra)
Luňák hnědý (Milvus migrans)
Luňák červený (Milvus milvus)
Konipas bílý (Motacilla alba)
Konipas horský (Motacilla cinerea)
Konipas luční (Motacilla flava)
Lejsek šedý (Muscicapa striata)
Zrzohlávka rudozobá (Netta rufina)
Sovice sněžní (Nyctea scandiaca)
Kvakoš noční (Nycticorax nycticorax)
Bělořit plavý (Oenanthe isabellina)
Bělořit šedý (Oenanthe oenanthe)
Orlovec říční (Pandion haliaetus)
Sýkořice vousatá (Panurus biarmicus)
Káně Harrisova (Parabuteo unicinctus)
Sýkora modřinka (Parus caeruleus)
Sýkora koňadra (Parus major)
Sýkora babka (Parus palustris)
Vrabec domácí (Passer domesticus)
Vrabec polní (Passer montanus)
Pěvci (Passeriformes)
Pelikán kadeřavý (Pelecanus crispus)
Pelikán bílý (Pelecanus onocrotalus)
Koroptev polní (Perdix perdix)
Kormorán velký (Phalacrocorax carbo)
Kormorán malý (Phalacrocorax pygmeus)
Bažant obecný (Phasianus colchicus)
Rehek zahradní (Phoenicurus phoenicurus)
Budníček menší (Phylloscopus collybita)
Budníček pruhohlavý (Phylloscopus inornatus)
Žluna zelená (Picus viridis)
Kolpík bílý (Platalea leucorodia)
Ibis hnědý (Plegadis falcinellus)
Kulík bledý (Pluvialis squatarola)
Potápka roháč (Podiceps cristatus)
Potápka černokrká (Podiceps nigricollis)
Pěvuška modrá (Prunella modularis)
Kavče žlutozobé (Pyrrhocorax graculus)
Tenkozobec opačný (Recurvirostra avosetta)
Moudivláček lužní (Remiz pendulinus)
Bramborníček hnědý (Saxicola rubetra)
Zvonohlík zahradní (Serinus serinus)
Brhlík lesní (Sitta europaea)
Rybák malý (Sterna albifrons)
Rybák obecný (Sterna hirundo)
Rybák dlouhoocasý (Sterna paradisaea)
Hrdlička zahradní (Streptopelia decaocto)
Puštík obecný (Strix aluco)
Puštík obecný (Strix aluco)
Puštík vousatý (Strix nebulosa)
Puštík bělavý (Strix uralensis)
Špaček obecný (Sturnus vulgaris)
Sovice krahujová (Surnia ulula)
Pěnice černohlavá (Sylvia atricapilla)
Potápka malá (Tachybaptus ruficollis)
Husice liščí (Tadorna tadorna)
Střízlík obecný (Troglodytes troglodytes)
Drozd cvrčala (Turdus iliacus)
Kos černý (Turdus merula)
Drozd kvíčala (Turdus pilaris)
Drozd brávník (Turdus viscivorus)
Sova pálená (Tyto alba)
Sova pálená (Tyto alba)
Dudek chocholatý (Upupa epops)
Čejka chocholatá (Vanellus vanellus)